fatoncles-kinderen

Fietsen met Hemelvaart? Geef je kind een goede fietszonnebril!

Heb jij al plannen voor het Hemelvaartsweekend? Er valt genoeg te kiezen! De uitagenda’s staan bol van leuke activiteiten om met het hele gezin te ondernemen. En als het even kan, vinden de meeste hiervan natuurlijk plaats in de frisse buitenlucht. Onder strakblauwe luchten en een felle zon. Zoek je naar activiteiten in de buurt? Een gezellige markt, de kermis of misschien wel een fijne wandeling in het bos? Stap gezellig met z’n allen op de fiets daarnaartoe! Pak die fietsbril erbij, ook voor je kind. Want die zul je hard nodig hebben!

Zonnige Hemelvaart? Niet naar buiten zonder beschermende zonnebril

Onbeschermd de zon tegemoet, dat klinkt niet als een goed idee. Als ouder ben je je daar vast wel van bewust. Maar weet je ook dat de zonkracht in de periode rond Hemelvaart bijna op z’n sterkst is? Veel Nederlanders vergissen zich en denken dat juist de zomerzon het meeste gevaar oplevert. Fout dus. Waar dit mee te maken heeft? Natuurlijk, de stand van de gloeibol! Want op 21 juni – de ‘langste dag’ – is de afstand voor zonnestralen het kortst om de aarde te kunnen bereiken. Een beschermende fietszonnebril voor je kind is dan nóg belangrijker!

Bescherm de kwetsbare ogen van je kind met een goede fietszonnebril

Kinderen zijn extra kwetsbaar voor schadelijk zonlicht. De kans dat zij op een stralend mooie Hemelvaartsdag verbranden, is daarom ook veel groter dan bij jou. De huid van kinderen is dunner en daarom is het belangrijk om gedurende de dag goed in te blijven smeren. Voor de ogen geldt ongeveer hetzelfde. Hier is het niet een dunner huidoppervlak, maar juist minder beschermend pigment en grotere pupillen wat de zonnestralen extra gevaarlijk maakt. Geef je kind daarom een goede zonnebril voordat je met het hele gezin eropuit gaat!

Op zoek naar een goede en beschermende kinderzonnebril? FatOncles!

In een FatOncles-zonnebril vind je alles wat jouw kind nodig heeft om onbezorgd naar buiten toe te gaan. Elk montuur garandeert 100% bescherming tegen het schadelijke zonlicht. FatOncles heeft bovendien een flexibele pasvorm, waardoor deze zonnebril wél graag gedragen wordt. Gemaakt van superstevig materiaal zodat-ie een aardige stoot (of val) altijd overleeft. Dus: dé perfecte kinderzonnebril om op te zetten tijdens het fietsen. En waar jouw kind vooral oog voor heeft: de gave kleur en het eigentijdse en stoere model!

Benieuwd hoe FatOncles erin slaagt om volledige bescherming te bieden tegen het zonlicht? Lees erover op de website en ontdek ook alle andere opvallend sterke eigenschappen van de FatOncles-zonnebril. Ben je overtuigd? Wacht dan niet tot Hemelvaart en kies meteen de zonnebril die jouw kind het leukste staat! Bekijk alle prachtige kleurtjes nu in de webshop!