Het is bijna zomervakantie! Tijd voor een goede kinderzonnebril.

Daar klinkt de bel, voorlopig voor de laatste keer. Alweer een schooljaar voorbij: vakantie! Het zonnig warme weer tegemoet. Zijn er mooie plannen deze zomer? Meerdere dagen eropuit met het gezin, een midweek ergens op een camping in Nederland of misschien wel heerlijk op reis naar het buitenland? Pak die spullen dan maar bij elkaar en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent. Want zeg nou zelf: er is niets vervelender dan belangrijke spullen vergeten mee te nemen. Zoals een goede zonnebril voor je kind , voor de vele zonuren.

Zonnebril vergeten op vakantie? Je bent zeker niet de enige!

Natuurlijk, iedereen vergeet wel eens iets mee te nemen op vakantie. Logisch: je kunt als ouder niet overal om denken. Bovendien is de periode ernaartoe meestal al stressvol genoeg – iets met vakantiestress. Herinner jij je nog wat je de vorige keer vergat te pakken? Gelukkig gaat het vaak om iets wat overal te koop is. Alleen is dit niet overal de beste koop. Neem bijvoorbeeld een alles-in-één kinderzonnebril deze zomer: 100% UV-bescherming, stoer design, leuke kleur en een perfecte pasvorm. Die vind je niet snel. Oók niet bij een tentje aan het strand.

De zonnebril staat in de top-10 meest vergeten spullen op reis

Heb je toevallig een handige checklist gemaakt voor het inpakken van koffers en tassen? Slim idee! Misschien heb je daarbovenop ook nog iets aan de top-10 meest vergeten dingen op vakantie. Hierin vind je onder andere de zonnebril terug (plek 5), terwijl je die juist zo hard nodig hebt op jouw zonnige vakantiebestemming. En vaak is het zelfs zo dat het niet alleen bij je eigen zonnebril blijft. Ook die van je kind ligt dan natuurlijk nog onaangeraakt op dezelfde plek in huis. Dat geldt trouwens vaak ook voor de volgende voorwerpen:

  1. Oplader(s)
  2. Zwemkleding
  3. Tandenborstel
  4. Paspoort of ID-kaart
  5. Fotocamera
  6. Zonnebrandcrème
  7. EHBO-trommel
  8. Sokken
  9. Voldoende) ondergoed
  10. Extra contactlenzen of bril op sterkte

Waar vind je de perfecte kinderzonnebril zomer voor mee op reis? Bij FatOncles!

Welke plannen je deze zomer ook hebt met jouw gezin; FatOncles komt altijd mee. Want dit is dé zonnebril voor je kind die niet vergeten wordt. Dat komt natuurlijk door de vele mooie en opvallende kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn. En zie jij ‘m toch over het hoofd bij het inpakken – kan gebeuren natuurlijk – dan is daar je kind die jou helpt herinneren. FatOncles is gemaakt van flexibel buigzaam siliconenrubber dat zich vormt naar het hoofd van jouw kind en juist daardoor super lekker zit. Geen wonder dat hij of zij er zo op loopt te hameren… 😉 

Bovendien: FatOncles wil je ook niet vergeten mee te nemen op reis. Een kinderzonnebril met zoveel pluspunten als deze kom je tijdens de vakantie simpelweg nergens tegen. Gepolariseerde beglazing van polycarbonaat die naast 100% bescherming tegen het schadelijke UV-zonlicht ook beveiliging biedt tegen het onvoorspelbare gedrag van de grenzeloze avonturier. En wat misschien nog belangrijker is: FatOncles wordt zonder gemor de hele dag door gedragen. Sowieso dat jouw kind altijd beschermd blijft tegen het zonlicht.

Wil jij ook kunnen rekenen op de kracht van een alles-in-één kinderzonnebril in de zomer? Gun je kind dan één van de vele mooie monturen van FatOncles! Bestel ‘m vlak voor de zomervakantie begint en krijg er gratis een handig brillenhoesje bij. Ideaal om de FatOncles-zonnebril in mee te nemen of in te bewaren wanneer de zon even niet schijnt.