fatoncles-kinderen

Origineel paascadeau kind: welke kleur zonnebril zet jouw kind met Pasen op?

Pasen vieren met peuters

Nog heel even en het is weer zover: Pasen! Dit betekent voor jou als ouder: genieten van een lang weekend vrij, lekker eten met het hele gezin en misschien wel leuke dingen doen met de kinderen. Ga je samen eieren beschilderen in de achtertuin of trek jij eropuit in de bloeiende en kleurrijke natuur? Hoe dan ook: Nederlanders zijn met de paasdagen graag buiten te vinden. Vooral als het weer meezit en de zon schijnt. Zorg jij dat jouw peuter of kind een goede zonnebril heeft? Kies dan zeker voor hét originele paascadeau kind!

De ideale kinderzonnebril voor Pasen heeft aan één stoere kleur genoeg

Je hoeft geen kenner te zijn om kinderzonnebrillen te herkennen. Op straat, in de winkels en bij marktkraampjes pik jij ze er in één oogopslag tussenuit. Zonnebrillen voor kinderen zijn natuurlijk kleiner, maar dat niet alleen. Juist de vele felle kleuren, figuren en patronen in ieder design vallen op. Voor de meeste ouders zijn dit geen positieve eigenschappen van kindermonturen. En ze zijn niet nodig ook. Want één stoere kleur is genoeg om jouw kind tijdens de paasdagen met plezier een zonnebril te laten dragen.   

Paascadeau kind, de beste kinderzonnebril vind je bij FatOncles

Bij FatOncles vind je voor ieder kind een zonnebril paascadeau met de perfecte kleur die matcht bij hem of haar én bij ieder seizoen. Dus ook tijdens de paasdagen. Tegelijkertijd maak je bij FatOncles altijd de juiste keus voor bescherming van de kinderogen. Al onze monturen bieden 100% UV-bescherming dankzij gepolariseerde glazen van polycarbonaat. En ook jouw kind zet er graag één op, want FatOncles-zonnebrillen zijn buigbaar en vormen zich naar ieder hoofd. Ontdek de vele verrassende leuke kleurtjes zonnebrillen voor Pasen:  

FatOncles FRANK

Rond de paasdagen is de natuur op z’n mooist. De meeste bloemen, planten en bomen staan dan volop in bloei. Ook de zon laat zich steeds vaker zien en zorgt met haar lichtstralen voor nog meer fleur en kleur. Onze zachtroze FatOncles FRANK sluit perfect aan bij deze setting en bij de essentie van Pasen. Roze is een optimistische en positieve kleur. Een kleur die vooral de meisjes erg goed staat.

FatOncles JULIE

Bij de geuren en kleuren van het voorjaar krijgen veel mensen automatisch meer energie. Dat geldt ook zeker voor kinderen. Zij krijgen zin om met het mooie en warme weer naar buiten toe te gaan. Vooral als ze vrij zijn van school, zoals met Pasen. De oranje FatOncles JULIE is de zonnebril die precies dit verhaal vertelt. Alleen het zien van dit montuur is genoeg om er veel energie en warmte van te krijgen.

FatOncles SAM

Nog zo’n verrassend leuk kleurtje om met Pasen te dragen: mintgroen! Een kinderzonnebril met deze bijzondere kleur zie je niet veel. Dat is nou precies de bedoeling van mint FatOncles SAM. Gemaakt om op te vallen, maar niet in de overtreffende trap. Dus allesbehalve de vele kindermonturen die je op andere plekken tegenkomt. Deze keuze kinderzonnebril maak je namelijk wél graag voor jouw kind. Want mintgroen straalt rust en balans uit. Kortom: een kleur die je jouw kind ‘gerust’ wilt laten dragen ;-).

Nog meer mooie en stoere kleuren kinderzonnebrillen ontdekken om als paascadeau kind te geven? Bekijk ze allemaal in onze webshop! Want daar vind je nóg meer gave monturen en kleuren waarmee je jouw kind tijdens de paasdagen – zeker weten ook de rest van het jaar – graag ziet rondlopen.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw