Peuters & kleuters (2-5 jaar)

De ideale zonnebril voor peuters en kleuters tussen de 2 en de 5 jaar. Een perfect pasmodel en ook nog eens flexibel. Het frame is gemaakt van siliconen waardoor het buigzaam is en wel krachtig. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook nog eens stoer uit.

Zonnebrillen voor peuters & kleuters

Bescherming tegen het zonlicht: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Vooral jonge kinderogen zijn erg kwetsbaar. Zij hebben grotere pupillen en beschikken over minder pigment op de lenzen dan volwassenen. Samen zorgt dit voor een verhoogd risico op zichtbeschadiging. De gevolgen van onvoldoende of geen bescherming duiken pas op latere leeftijd op. En daarin schuilt meteen het grote gevaar: onverschilligheid bij ouders.

Een goede zonnebril voor jouw kleuter of peuter is dus hoe dan ook een uitstekend idee. 

Waarom de kleine FatOncles-zonnebril altijd matcht

FatOncles is de zonnebril waar peuters, kleuters en ouders van stralen. Voldoende oogbescherming tegen felheid van de zon. Een stoer montuur, in verschillende kleuren verkrijgbaar. Flexibel door siliconen in het framewerk. Een perfect pasmodel onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen: peuters en kleuters (2-5 jaar) en kinderen (6-12 jaar). En spoedig ook verkrijgbaar voor baby’s en tieners. Kortom: FatOncles is er voor iedereen.

Optimale bescherming

Voor een zonnebril van FatOncles mag je de lat gerust hoog leggen. Zo mag je ervan uitgaan dat de glazen altijd gepolariseerd zijn en volledige bescherming bieden tegen ultraviolette straling. Met een FatOncles-zonnebril is jouw peuter van 3 jaar optimaal beschermd tegen schadelijk zonlicht. Als bewijs vind je altijd een CE-markering met cijfer 3 in de binnenkant van iedere FatOncles. Hoe sterk de zonkracht ’s zomers ook is, deze passende kleine zonnebril filtert het licht weg dat juist zo funest is voor kinderoogjes.

Elke FatOncles-zonnebril is gepolariseerd met stevig polycarbonaat. Geen glas maar kunststof is wat jouw kind voor zijn of haar pupillen schuift. Polycarbonaat is bovendien zoveel sterker dan ‘gewoon’ glas en wordt daarom ook wel veiligheidsglas genoemd. Het doet zijn naam zeker eer aan als het gaat om het beschermen van jonge kinderen. Flexibiliteit (buigbaar) en krasbestendigheid zijn de sterkste veiligheidskenmerken van deze kunststof. Een FatOncles-zonnebril voor je peuter voorkomt breuk en dus gevaarlijke scherven.

Flexibel montuur

Flexibiliteit zie je niet alleen terug in het gebruik van polycarbonaat beglazing. Voor het complete plaatje is dit het uitgangspunt geweest. Het resultaat is een volledig flexibele montuur dankzij siliconenrubber. Een zonnebril waar een tweejarig kind 4 jaar lang veilig mee over straat kan, voor je ‘m inwisselt voor zijn ‘grote broer’. Want FatOncles is sterk en buigbaar tegelijk. Zie die maar eens kapot te krijgen. Een FatOncles-zonnebril trotseert het doen en laten van jouw peuter. Elke dag opnieuw.

Perfecte pasvorm

Verreweg de meeste peuters gaan onbeschermd het zonlicht tegemoet. Een degelijke kinderzonnebril ontbreekt vaak in huis of verdwijnt uit het zicht. Omdat jij ze lelijk vindt misschien, of omdat de zonnebril je kleine dreumes niet lekker zit. Het design van FatOncles is tijdloos en gebaseerd op het bekend Wayfrarer-model. Deze vorm zonnebril zit ieder kind (van 2 tot 5 jaar) als gegoten dankzij een comfortabele aansluiting op zowel neus als oren. En met de voldoende grote glazen van polycarbonaat beschadigt geen enkele uv-straal het netvlies van jouw kind.

Zonnebril kind 2 jaar – 100% UV-bescherming

De ogen van kinderen zijn extra gevoelig voor de zon. Daarom is het belangrijk om je kind al vanaf jonge leeftijd een zonnebril te laten dragen. FatOncles biedt een ruime keuze aan zonnebrillen voor kinderen van 2 jaar.

De zonnebrillen van FatOncles bieden 100% UV-bescherming, waardoor ze de ogen van je kind beschermen tegen schadelijke UV-stralen. De glazen zijn gepolariseerd, waardoor ze reflecties en schitteringen verminderen. Dit zorgt voor een comfortabelere blik en een beter zicht.

De zonnebril kind 2 jaar van FatOncles is gemaakt van flexibel siliconenrubber. Dit maakt ze stevig en duurzaam, maar ook licht en comfortabel. De brillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat er voor ieder kind een passend montuur is.

Populaire FatOncles zonnebrillen voor kinderen van 2 jaar

  • FatOncles Garry is een stoere, zwarte zonnebril met een mat afwerking.
  • FatOncles Gus is een stoere, groene zonnebril met een camouflageprint.
  • FatOncles Sam is een frisse, mintgroene zonnebril.
  • FatOncles Dave is een opvallende, witte zonnebril.

IJzersterke zonnebrillen

Bekijk onze video voor meer informatie. Who’s your favorite? 

Video afspelen

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw