Verzenden

Verzendkosten

Verzendkosten per land:        

  • Nederland €3,95
  • België €9,95
  • Europa en overig: in overleg, neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Verzendinformatie

Na het afronden van jouw bestelling ontvang je van ons via e-mail een bevestiging van je bestelling. Jouw pakketje wordt bezorgd met PostNL. Buiten Nederland draagt PostNL het over aan de lokale verzender.

Levering

Bestellingen die we voor 15:00 uur ontvangen, worden op werkdagen dezelfde dag verwerkt. In Nederland zal in veel gevallen de bestelling de eerstvolgende werkdag worden afgeleverd. Wij zijn uiteraard wel afhankelijk van de bezorgdienst.

In Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) wordt je bestelling doorgaans binnen 1-2 werkdagen afgeleverd. Afhankelijk van de bestemming, het gewicht en de afmetingen van het pakket wordt jouw bestelling als brievenbuspakket of als standaardpakket verzonden.

  • Brievenbuspakket (NL), het pakket past in de brievenbus en wordt door PostNL op het opgegeven bezorgadres afgeleverd.
  • Standaardpakket, het pakket past niet in de brievenbus of is te zwaar. PostNL probeert je bestelling af te leveren op het opgegeven bezorgadres. Ben je niet thuis als het pakket aangeboden wordt, dan probeert de bezorger de bestelling te bezorgen bij je directe buren of bij een pick-up point of wordt op een later tijdstip een nieuwe bezorgpoging gedaan. De bezorger laat hierover een bericht bij je achter.

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw