Zonnebril jongens

FatOncles wil alleen maar blije gezichten zien, met glimlachen die van oor tot oor stralen. Deze doelstelling stond al op papier nog voordat de perfecte zonnebril voor kinderen ontworpen was. Achter die sprankelende, beschermde kinderogen horen evengoed tevreden ouders te staan, zo is de gedachte. Daarom heeft FatOncles enkel monturen die bij beide in de smaak vallen. In onze online winkel vinden jongens altijd een geschikte, stoere zonnebril.

Een stoere zonnebril voor jongens

Ben jij wel eens met je zoon op pad gegaan voor een nieuwe, passende zonnebril voor hem? Grote kans dat je jouw kind laaiend enthousiast krijgt voor zo ongeveer elk montuur. Zelf merk je dat er weinig leuks en kwalitatiefs te kiezen valt. De vele piraten-, raceauto- en leeuwenprenten vliegen jou om de oren. Om die frustratie bij ouders weg te nemen en een blij kindergezicht te behouden, is FatOncles op zoek gegaan. Het resultaat mag er zijn: een stoere jongens zonnebril. Hoe? Door het zo simpel mogelijk te houden!

Een blauwe kinderzonnebril en andere kleuren

Kinderen zijn gauw tevreden met een nieuwe zonnebril. Daarom heeft FatOncles voor het design in de eerste plaats rekening gehouden met ouders. Zo is de FatOncles-zonnebril niet te druk, minder fel, maar zéker niet minder opvallend. Geen afgebeelde animaties, maar afgewerkt met één duidelijke kleur. Speciaal voor jongens is de FatOncles-zonnebril bedacht met een stoere legergroene, donkerblauwe of antracietkleur:

  • FatOncles ‘GUS heeft een gedurfde, rebelse tint: legergroen. Zeker geen alledaagse kleur, maar wel de extreem stoere zonnebril die elke jongen wil hebben. En zeer trendy.
  • FatOncles ‘BOB’ matcht met alle kinderkleding en bezit daarvoor een stijlvol karakter. Het is de ideale basiszonnebril voor jongens en ouders die twijfelen tussen meerdere monturen. Met de donkerblauwe FatOncles ‘BOB’ hak je de lastige knoop snel door. 
  • Altijd goed. FatOncles ‘GARRY is niet voor niets de populairste FatOncles-zonnebril onder jongens en meisjes. Een eenvoudige kleur die in elke situatie en op elke plek bevalt én opvalt. Zonder te overdrijven. Gewoon. Stoer en casual tegelijk.

De andere kleuropties in de webshop sluiten trouwens ook in veel gevallen goed aan bij jongens. Zo heeft FatOncles ‘FRANK’ met zijn roze tint niet per se een meisjeslook. FatOncles ‘JULIE’ is oranje, maar zeker niet intens. Daardoor bevindt hij zich op neutraal terrein: passend bij jongens en meiden. Of wat te denken van FatOncles ‘DAVE: spierwit met een zachte crèmelaag. Deze kinderzonnebril zorgt ook bij jongens voor een sprankelende uitstraling, het hele jaar door.

Eigenschappen van de FatOncles-zonnebril jongens

Met zijn gepolariseerde glazen biedt de FatOncles-zonnebril jongens altijd en overal bescherming tegen ultraviolette straling. Voor de volle 100%. En met polycarbonaat als glaswerk – een heldere en stevige kunststof – is het montuur valbestendig. De zonnebril is bovendien zeer flexibel en buigbaar door een omlijsting met siliconenrubber. Dat maakt hem vrijwel onverwoestbaar. Het montuur is gebaseerd op het comfortabel zittende Wayfrarer-model. De FatOncles-zonnebril is gemaakt voor jongens van 2 tot 5 jaar en jongens van 6 tot 12 jaar.

IJzersterke zonnebrillen

Bekijk onze video voor meer informatie. Who’s your favorite? 

Video afspelen

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw