Zonnebril kind 11 jaar

De eerste zonnige dagen lonken en je 11-jarige kan niet wachten om buiten te ravotten. Maar voor jou als ouder schiet de zorg over gebroken brillen al snel door je hoofd. Geen paniek! Met de flexibele kinderzonnebril van FatOncles gooi je die zorgen voorgoed overboord, waardoor je je nooit meer druk hoeft te maken om de staat van de zonnebril van je kind van 11 jaar.

Flexibele zonnebril kind 11 jaar

Deze bril is gemaakt van onbreekbaar siliconenrubber. Hierdoor zijn de zonnebrillen van FatOncles onverwoestbaar. Of je kind nou door het park scheurt, in de bomen klimt of met vriendjes tikkertje speelt, de bril kan tegen een stootje. De gepolariseerde glazen beschermen de gevoelige ogen van je kind 100% tegen schadelijke UV-stralen. Zo kan jouw kind altijd zorgeloos de zon in!

Comfortabel & licht

Comfort is key, zeker voor actieve kids. De FatOncles kinderzonnebril is lichtgewicht en zacht voor neus en oren, zodat hij zelfs tijdens lange speeldagen comfortabel blijft zitten. En omdat kinderen groeien, is de bril verkrijgbaar in twee maten. Zo past hij perfect op elk kindergezicht.

Maar de FatOncles zonnebril kind 11 jaar is meer dan alleen praktisch. Met een ruime keuze aan kleuren is er voor elk kind een bril die past bij hun unieke stijl. Of je kind nou stoer, speels of kleurrijk is, er is altijd een zonnebril die de persoonlijkheid van je kind laat stralen. Met een FatOncles zonnebril kan je kind van 11 jaar zorgeloos en verantwoord spelen in de zon.

Maak onvergetelijke herinneringen

De zomer is voor avonturen, pret, en herinneringen maken. Met een FatOncles zonnebril kind 11 jaar kan je kind dat allemaal doen, veilig en met een flinke dosis stijl. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu een FatOncles kinderzonnebril en laat je kind van 11 jaar de lente en zomer in stijl beleven!

IJzersterke zonnebrillen

Bekijk onze video voor meer informatie. Who’s your favorite? 

Video afspelen

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw