Zonnebril kind 12 jaar

De temperatuur stijgt, de dagen worden langer en de zon laat zich steeds vaker zien. Heerlijk weer dus om lekker buiten te spelen! Maar vergeet de ogen van je kind niet te beschermen. Met een flexibele kinderzonnebril van FatOncles kan jouw kind van 12 jaar zorgeloos genieten van de zon, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de ogen van je kind of een gebroken zonnebril.

Onbreekbaar, comfortabel en stijlvol

De FatOncles zonnebril is gemaakt van 100% siliconenrubber. Dit materiaal is super flexibel en praktisch onverwoestbaar. Ideaal voor actieve kinderen van 12 jaar die graag buitenspelen: deze kinderzonnebril weerstaat vrijwel alle omstandigheden.

Met de FatOncles zonnebril kind 12 jaar ziet jouw kind er altijd goed uit. Naast comfort is de bril namelijk super stijlvol. Zo is er keuze uit meerdere kleuren, waardoor er altijd een kinderzonnebril is die perfect bij jouw kind past!

Optimale bescherming

De gepolariseerde glazen van de FatOncles zonnebril kind 12 jaar bieden 100% UV-bescherming en zijn zacht voor de ogen. Daarnaast zijn deze kinderzonnebrillen licht van gewicht en zeer comfortabel om te dragen, zelfs tijdens lange speeldagen.

FatOncles biedt een ruime keuze aan kleuren, zodat er altijd een zonnebril is die past bij de stijl van jouw kind van 12 jaar. De brillen zijn verkrijgbaar in twee maten (2-5 jaar en 6-12 jaar), waardoor ze altijd perfect passen op elk kindergezicht.

Een onmisbare zonnebril kind 12 jaar voor de zomer

De flexibele kinderzonnebril van FatOncles is een onmisbaar accessoire voor de zomer voor jouw kind van 12 jaar. Met deze bril is jouw kind klaar voor vele grote avonturen, terwijl zijn of haar ogen optimaal beschermd zijn.

Bestel nu jouw FatOncles kinderzonnebril en laat jouw kind de zomer in stijl beleven!

IJzersterke zonnebrillen

Bekijk onze video voor meer informatie. Who’s your favorite? 

Video afspelen

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw