Zonnebril kind 6 jaar

Wanneer de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, is het cruciaal om de gevoelige ogen van je kind te beschermen. Maar met die kleine avonturiers die de hele dag rennen, springen en klimmen, kan een doorsnee zonnebril al snel sneuvelen of schade oplopen. Daar komt FatOncles om de hoek kijken: een flexibele, onverwoestbare zonnebril voor je kind van 6 jaar die even avontuurlijk zijn als je kind!

Onverwoestbare kinderzonnebril

FatOncles is meer dan zomaar een zonnebril. Het is een onbreekbare metgezel gemaakt van superflexibel materiaal. Rennen, springen, klimmen? Geen probleem! Deze kinderzonnebrillen kunnen tegen een stootje (of twee), zodat jouw kind zich zorgeloos op zijn avonturen kan storten. En veiligheid staat voorop: de 100% UV-bestendige gepolariseerde glazen beschermen de ogen van jouw kind altijd tegen de felle zon.

Ultieme comfort

Comfort is essentieel, want wie wil nou een kinderzonnebril die knelt? De zonnebrillen van FatOncles zijn lichtgewicht en zacht, waardoor ze comfortabel op de neus blijven zitten. En stijl? Die mag natuurlijk niet ontbreken! FatOncles biedt een ruime keuze aan verschillende hippe kleuren, zodat je kind van 6 jaar er niet alleen beschermd, maar ook supercool bijloopt.

Zonnebril kind 6 jaar overal mee naar toe

Van een dagje naar het strand tot lange fietstochten, FatOncles is overal bij. Bescherm de ogen van je kind tegen zand, harde wind en de felle zon op het strand. Laat ze zorgeloos spelen in de speeltuin zonder dat je bang hoeft te zijn voor gebroken brillen. Tijdens de vakantie? De zonnebril kind 6 jaar is licht en past gemakkelijk in elke koffer, klaar voor zonnige avonturen ver weg. En tijdens het fietsen? De kinderzonnebrillen bieden bescherming tegen de wind en vervelende insecten, zodat de focus volledig op de weg kan liggen.

Zoek je een comfortabele, stijlvolle, onbreekbare en veilige zonnebril voor jouw kind van 6 jaar? Bekijk dan snel ons aanbod!

IJzersterke zonnebrillen

Bekijk onze video voor meer informatie. Who’s your favorite? 

Video afspelen

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw