Zonnebril kind 7 jaar

De zon straalt en de vogels fluiten: het perfecte weer is aangebroken voor jouw kleine avonturier van 7 jaar om buiten te spelen! Maar vergeet niet te denken aan goede oogbescherming. Een kwalitatieve kinderzonnebril is essentieel om de gevoelige ogen van je kind van 7 jaar goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, ook tijdens de lente.

Flexibele en onverwoestbare zonnebril kind 7 jaar

FatOncles biedt een unieke oplossing met de flexibele zonnebril voor kinderen van 7 jaar. Deze kinderzonnebril is speciaal ontworpen voor de actieve levensstijl van kinderen. Dankzij het buigzame materiaal zijn ze vrijwel onbreekbaar, ideaal voor je kind die tijdens het spelen zijn of haar zonnebril nog weleens per ongeluk laat vallen of stuk maakt.

Ultieme pasvorm

Of je kind nu met vriendjes in de tuin speelt, fietstochtjes door de wijk maakt of zandkastelen bouwt op het strand, de flexibele pasvorm van deze flexibele kinderzonnebril zorgt altijd voor een comfortabele en veilige draagervaring. De zonnebril groeit met je kind van 7 jaar mee, waardoor je niet ieder jaar een nieuwe hoeft te kopen.

Zonnebril kind 7 jaar biedt optimale bescherming

Maar de voordelen stoppen niet daar. De gepolariseerde glazen van de FatOncles zonnebril kind 7 jaar bieden 100% UV-bescherming en garanderen helder zicht, zelfs in fel zonlicht. Het zachte materiaal en de afgeronde randen zorgen voor extra comfort en veiligheid, zodat je kind van 7 jaar zich tijdens het spelen nergens aan kan bezeren. Zo is je kind altijd verzekerd van een comfortabele en veilige zonnebril.

Kinderzonnebril in trendy kleuren

FatOncles kinderzonnebrillen komen bovendien in verschillende hippe, trendy kleuren, zodat je kind van 7 jaar er niet alleen goed mee kan zien, maar er ook nog eens fantastisch uit ziet!

Kortom, met een flexibele zonnebril kind 7 jaar van FatOncles kun je jouw kind met een gerust hart naar buiten laten gaan. Gegarandeerd zonnige avonturen zonder zorgen!

Bekijk onze brillen

IJzersterke zonnebrillen

Bekijk onze video voor meer informatie. Who’s your favorite? 

Video afspelen

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw