Zonnebril meisjes

Op dagen dat zonlicht volop de kans krijgt om te stralen, zorgt FatOncles voor stralende gezichten. Dat is vanaf het ontstaan van de flexibele kinderzonnebril al ons motto geweest. Voor FatOncles is het niet alleen belangrijk dat kinderen plezier en bescherming aan het montuur beleven. Tevreden ouders horen daar ook zeker weten bij. Bij FatOncles kiezen ouder en kind daarom alleen maar uit coole designs. Zo heeft de online webshop altijd een leuke zonnebril voor meisjes op voorraad.

Een gave meisjes zonnebril is eenvoudig

Je bent vast wel eens samen met je dochter langs een zonnebrillenrek gelopen. Per toeval of omdat jullie misschien wanhopig op zoek waren naar een stevige en mooie meisjes zonnebril. Voor een meisje is de perfecte zonnebril meestal snel gevonden: veel en felle kleuren en het liefst met een bekende animatie erop afgebeeld (bijv. een Disney-figuur). Maar een brede glimlach bij de één is vaak een blik vol afschuw bij de ander. FatOncles ging daarom voor beide op onderzoek uit. En met succes. Het geheim? Maak het zo eenvoudig mogelijk!

Een roze kinderzonnebril en andere kleuren

Er is niet veel voor nodig om een zonnebril bij kinderen in de smaak te laten vallen. Met die kennis in het achterhoofd heeft FatOncles het design juist zo simpel mogelijk gehouden. Geen felroze kinderzonnebil met prinsesfiguren voor meisjes, maar een rustige zachtroze kleur. Ook geen regenboogpalet, maar één kleur per bril. Speciaal voor meiden is de FatOncles-zonnebril momenteel verkrijgbaar in roze, oranje, wit en mint:

  • FatOncles ‘FRANK’ is een roze montuur. Niet te fel, maar meer dan voldoende om zichzelf in the picturete zetten. Zijn opvallende karakter maakt dat de zonnebril zeker bij meiden cool staat. Ook voor kinderen van 6 tot 12 jaar!
  • De oranje tint van FatOncles ‘JULIE’ is erg mysterieus. Dat geeft deze zonnebril zijn stiekeme en ondeugende uitstraling. Daardoor valt hij tóch positief op, zeker als meisjeszonnebril.
  • FatOncles ‘DAVE’ is gemaakt om in ieder seizoen te stralen. Zijn ietwat brutale, helderwitte kleur maakt van deze zonnebril altijd een goed optie voor meiden en jongens.
  • FatOncles ‘SAM’ laat zien dat meiden zeker ook met niet-alledaagse kleuren stralen. Deze mintgroene zonnebril is modern, sprankelend en nieuw aan de collectie toegevoegd.

Voor alle andere kleuren geldt trouwens niet dat ze uitsluitend voor jongens bedoeld zijn. Zo is de zwarte FatOncles ‘BILLY’ een stoere zonnebril voor zowel jongens als meiden. Het fijne van dit montuur is dat hij bij ieder kledingstuk matcht. Datzelfde geldt ook voor de antracietkleurige FatOncles ‘GARRY, de populairste uit de reeks. Of kies voor trendy diepblauw met de FatOncles ‘BOB’: een comfortabele bril met een strakke look. Natuurlijk kun je ook gaan voor FatOncles ‘GUS’: modern legergroene kleur en een tikkeltje bijdehand.

Eigenschappen van de FatOncles-zonnebril meisjes

De FatOncles-zonnebril geeft meisjes volledige 100%-bescherming tegen het zonlicht dankzij gepolariseerde glazen. Die zijn bovendien gemaakt van stevig polycarbonaat, waardoor het raamwerk elke val overleeft. Siliconenrubber maakt van de complete montuur vervolgens een ultraflexibel en buigbaar geheel. De zonnebril is gevormd naar het Wayfarer-model, dat bekendstaat om zijn draagcomfort op de neus en achter de oren. De FatOncles-zonnebril is verkrijgbaar voor meiden in de leeftijden 2 tot 5 jaar en van 6 tot 12 jaar.

IJzersterke zonnebrillen

Bekijk onze video voor meer informatie. Who’s your favorite? 

Video afspelen

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.