Kinderen (6-12 jaar)

De opvolger van zijn kleinere broer. Een groter montuur waardoor het perfect is voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Juist niet te groot waardoor het een strakke en stoere uitstraling geeft.

Zonnebrillen voor kinderen en jonge tieners

Een kind dat ouder wordt, ontwikkelt een steeds sterkere eigen mening. Zodra er ook maar iets is wat niet zint, hoor jij dat natuurlijk meteen. Je bent zo onderhand vast wel wat gewend. Idealer is het als jij en jouw kind op één lijn liggen, zodat een eindeloos lange discussie uitblijft. Maar over smaak valt nog altijd niet te twisten. Tóch zijn jullie het in elk geval over één ding eens: FatOncles is een hippe zonnebril.

Waarom de kleine FatOncles-zonnebril altijd matcht

De FatOncles-zonnebril voor kids vanaf 6 jaar is de opvolger van zijn kleinere broer (of zus). Een groter en breder montuur, maar die daardoor juist niet minder strak en stoer oogt. Casual kinderzonnebrillen komen hun belofte voor bescherming niet altijd na. Een FatOncles-zonnebril garandeert jouw kind wel de volle 100% UV-bescherming. Flexibel en verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. En het mooie is: binnenkort komt FatOncles ook met een montuur voor middelbare scholieren.

Optimale bescherming

Coole kinderzonnebrillen zijn zeldzaam. En als je er al eentje vindt, dan lijken die juist daarvoor gemaakt te zijn en schieten ze hun eigenlijke doel voorbij. FatOncles bewijst dat stoerheid niet ten koste hoeft te gaan van bescherming. Aan de binnenkant van elke FatOncles-zonnebril vind je daarom altijd een CE-markering met cijfer 3. Dit garantieteken staat voor voldoende bescherming tegen ultraviolette straling van de zon. Bovendien maakt FatOncles het verschil met zijn gepolariseerde glazen van polycarbonaat.

Polycarbonaat – ook wel veiligheidsglas genoemd – is stevig en enigszins buigbaar. Vele malen sterker dan glas en is daarom onbreekbaar voor kinderhanden. FatOncles maakt voor de beglazing bewust gebruik van deze betrouwbare kunststof. De veiligheid van jouw kind betekent meer dan alleen bescherming tegen schadelijk zonlicht. Zo kan het ook niet de bedoeling zijn dat scherven bij een breuk in ogen terechtkomen of dat sneeën en wonden ontstaan. Polycarbonaat in zonnebrillen neemt kinderen hier bewust tegen in bescherming.

Flexibel montuur

Buigbaarheid komt niet alleen terug in de doorkijkglazen. De complete kinderzonnebril van FatOncles is buigbaar gemaakt om in te spelen op groei tijdens de kinderjaren.  Siliconenrubber maakt van elke FatOncles-kinderzonnebril een rekbaar voorwerp, zodat jouw kind van 6 jaar ook op zijn of haar twaalfde nog profiteert van goede bescherming. Dit materiaal maakt FatOncles niet alleen een duurzaam montuur, maar ook ontzettend flexibel.

Perfecte pasvorm

Voor veel kinderen en jonge tieners is het dragen van een zonnebril eerder uitzondering dan regel. Dat komt omdat zij de noodzaak van oogbescherming nog niet altijd inzien. Alhoewel, het montuur zelf maakt ook deel uit van de oorzaak. Vind als ouder maar eens een stoer design voor jouw kind! Dat is vaak al een behoorlijke uitdaging. Daar komt nog bij dat veel kinderzonnebrillen gewoonweg niet lekker zitten, wat juist voor kinderen de reden is om ‘m niet op te zetten. Logisch, toch?

Eén aankoop zorgt er al voor dat ouders en kinderen geholpen zijn. De FatOncles-zonnebril is tijdloos en blijft daardoor altijd in de mode. Het ontwerp is gebaseerd op het welbekende Wayfrarer-model. Die sluit altijd perfect aan op het gezicht van jouw kind en biedt overal bescherming tegen het zonlicht. Of je kind nu 7 of 10 jaar is: de zonnebril van FatOncles zit door de jaren heen altijd comfortabel op de neus en achter de oren.   

IJzersterke zonnebrillen

Bekijk onze video voor meer informatie. Who’s your favorite? 

Video afspelen

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.