Flexibele kinderzonnebrillen

Ben jij regelmatig op zoek naar wéér een nieuwe zonnebril voor jouw kind? Dat is niet zo verwonderlijk. De meeste monturen die je tegenkomt, houden het in de regel maar even vol. Als ouder weet jij dat kinderen graag ravotten en onbewuste risico’s nemen. Je probeert ze bij te brengen om zuinig met spullen om te gaan. Tóch houd je er altijd rekening mee dat iets wat heel de deur uit ging – een kinderzonnebril bijvoorbeeld – zwaar gehavend of kapot mee terug komt. Zou het dan niet eens fijn zijn om daar niet over in te hoeven zitten? Ja, toch?

Een flexibele zonnebril voor jouw kind

Om jezelf een hoop gedoe en geld te besparen, is het wellicht verstandig om je van tevoren af te vragen waar een goede kinderzonnebril zoal aan moet voldoen. Voor langdurige bescherming is flexibiliteit van het montuur ontzettend belangrijk, juist omdat we te maken hebben met argeloze koters. Met andere woorden: je bent waarschijnlijk op zoek naar een flexibele zonnebril; eentje die niet doormidden breekt en die zelfs met jouw kind meegroeit.

Alle brillen van FatOncles zijn speciaal ontworpen om ouder en kind jaren vooruit te helpen. Een goede kinderzonnebril die makkelijk meebeweegt tijdens het groeien: dat is de flexibele en duurzame montuur van FatOncles. Er bestaan daarom twee maten: zonnebrillen voor peuters en kleuters (van 2 t/m 5 jaar) en zonnebrillen voor kinderen en tieners (van 6 t/m 12 jaar). En dat is, vanwege zijn rekbaarheid, precies goed.

Een buigbare zonnebril door veilig siliconenrubber

Met een FatOncles zonnebril voor je kind in huis weet jij zeker dat jouw kind een buigbare zonnebril voor z’n ogen schuift. Dat heeft te maken met de toepassing van 100% siliconenrubber in het frame. Dit materiaal is – anders dan plastic – buigzaam. Daardoor is het montuur van FatOncles veilig voor gebruik.

Dat FatOncles bijna onbreekbaar is, valt vrij gemakkelijk en snel te ontdekken. Zo kun je de pootjes helemaal naar buiten toe bewegen. En zelfs het glas, wat in feite geen glas maar polycarbonaat is, zorgt voor stevigheid van het montuur. De buigbare zonnebril van FatOncles beweegt daarom met de groei van jouw kind mee en blijft lekker zitten. Of je kind hem nou draagt met warm of koud weer, tijdens een regenbui buiten laat liggen of de hele dag met zonlicht op heeft; de siliconen zorgen ervoor dat de FatOncles niks zal overkomen.

Waar voldoet een onbreekbare zonnebril voor jouw kind aan?

Een flexibele kinderzonnebril kan het beste uit één gestroomlijnd geheel bestaan. Hoe meer schroeven, boutjes en moertjes eraan te pas komen, des te breekbaarder en onveiliger wordt de bril. Het montuur van FatOncles is zo simpel mogelijk gehouden, wat ervoor zorgt dat enkel siliconenrubber nodig is om voor jouw kind de ideale, flexibele en onbreekbare zonnebril peuter of zonnebril kleuter te maken.

IJzersterke zonnebrillen

Bekijk onze video voor meer informatie. Who’s your favorite? 

Video afspelen

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw